BobStock
[ Σύνθετη αναζήτηση ]
[ Καλάθι Αγορών ]
Bookmark and Share
 Προσθήκη Προϊόντος   Καταστήματα 
Οροι και Προυποθέσεις

Αυτή η ιστοσελίδα προορίζεται να είναι μια φιλική, ευχάριστη και χρήσιμη εμπειρία, αλλά όπως και με οτιδήποτε αφορά σε οποιοδήποτε είδος συναλλαγών υπάρχουν κίνδυνοι και εμείς συνιστούμε να καταλάβετε όλους τους όρους αυτούς πριν γίνετε μέλη. Αν εντοπίσετε περιεχόμενο αυτού του κειμένου που παραβιάζει τους γενικούς όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας ιστοσελίδας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει ο λογαιρασμός σας.
Συμφωνείτε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα, στη δική της κρίση, μπορεί να τερματίσει οποιαδήποτε διαφήμιση ή tη χρήση της υπηρεσίας αμέσως και χωρίς προειδοποίηση, εφόσον
(α) Πιστεύουμε ότι δεν τηρείτε τους γενικούς κανόνες του παρόντος web-site
(β) Έχετε σπάσει επανειλημμένα ένα συγκεκριμένο όρο
(γ) Έχετε προσθέσει ένα ύποπτο αντικείμενο
(δ) Πιστεύουμε ότι μπορεί να μην είστε φερέγγυος.
Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν υποψιαζόμαστε αναρμόδια συμπεριφορά, θα αναστέλεται ο λογαριασμό σας , ενώ θα διερευνείται περαιτέρω. Αν η έρευνά μας είναι θετική τότε η συνεργασία μαζί μας θα τερματιστεί.

Η συμπεριφορά σας.
Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των καταχωρήσεωνσας μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Θα πρέπει να εξασφαλίζετε ότι η συμμετοχή σας στην πώληση ή την αγορά αντικειμένων δεν θα παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς. Με αυτό εννοούμε ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα για πωλήσει ή για αγορά των προϊόντων και ότι δεν απαγορεύεται οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό.
Δεν πρέπει να μεταδίδουν μέσω της υπηρεσίας bobstock οποιοδήποτε παράνομο, προσβλητικό, συκοφαντικό, υβριστικό, απειλητικό, επιβλαβές, χυδαίο ή άλλως απαράδεκτο υλικό. Θα πρέπει επίσης να μήν διαβιβάζουν οποιοδήποτε υλικό που ενθαρρύνει τη συμπεριφορά τρίτων που θα μπορούσε να συνιστά ποινικό αδίκημα, να προκαλέσει αστική ευθύνη ή να παραβιάσουν οποιοδήποτε εφαρμοστέο νόμο ή κανονισμό.

Συνδρομή.
Πωλητές σε αυτή την ιστοσελίδα μπορούν να γίνουν μόνο εκείνοι που μπορούν να σχηματίσουν μια νομικά δεσμευτική σύμβαση. Αυτή η ιστοσελίδα δεν επιτρέπει εγγραφή σε ανηλίκους(κάτω των 18). Σε περίπτωση που κάποιο μέλος παραλείψει να εγγραφεί με τη πραγματική ηλικία, θα τερματιστεί αμέσως μόλις γίνει αντιληπτό.

Γενικοί όροι.
Αυτή η εφαρμογή ενεργεί ως διαμεσολαβητής για τους πωλητές που πουλάνε προϊόντα και για τους αγοραστές που τα αγοράζουν . Εμείς δεν συμμετέχουμε στην πραγματική συναλλαγή μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών. Ως αποτέλεσμα, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί της ποιότητας, της ασφάλειας ή της νομιμότητας των προϊόντων, την ορθότητα, ή την ακρίβεια των καταχωρήσεων και για την ικανότητα των πωλητών να πωλούν τα προϊόντα ή τη δυνατότητα των αγοραστών που αγοράζουν. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε κατά πόσον ή όχι οι πωλητές θα ολοκληρώσουν την πώληση των αντικειμένων που προσφέρουν ή αν οι αγοραστές θα ολοκληρώσουν τις αγορές των προϊόντων αυτών.
Επιπλέον, σημειώστε ότι υπάρχουν κίνδυνοι για την αντιμετώπιση των αλλοδαπών, σε ανήλικα άτομα ή άτομα που ενεργούν υπό ψευδή προσχήματα.
Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής, για τυχόν ζημιές κατά τη διάρκεια της διέλευσης ή κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, ούτε για παραποιήσεις ή / και παραβάσεις των συμβάσεων από αγοραστές και πωλητές. Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για το κόστος προμήθειας υποκατάστατων αγαθών ή ζημίες λόγω έντυπο οποιαδήποτε αγαθά που αγοράζονται ή λαμβάνονται.
Αυτή η ιστοσελίδα δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων.
Ωστόσο, αν έχετε πέσει θύμα μιας δόλιας συναλλαγής θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Νόμοι.
Οι παρόντες Όροι Υπηρεσιών διέπονται από και θα κατασκευάζονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, καθώς και κάθε διαφορές θα εκδικάζονται μόνο από τα δικαστήρια της Ελλάδας.

www.bobstock.gr © 2010 | κατασκευη ιστοσελιδων & προωθηση ιστοσελιδων από  agorainfo

. All Rights Reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
Use of this Web site constitutes acceptance of the BobStock ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ and ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ